lunes, 12 de marzo de 2018

Resum de les sessions del mes de gener al Casal el Nadal


El primer dia després de les festes de Nadal, vam rependre el projecte amb les piles carregades i amb moltes ganes, ja que cada vegada tenim el dia "X" més a tocar. Ens vam posar mans a la feina amb la decoració, portant a terme 3 sessions al casal amb els avis que ens ajuden. 
La primera sessió va ser el 16 de gener vam continuar la decoració fent les estrelles i les flors que ens acopanyarant al llarg de tota l'obra. 
El 23 del mateix mes, finalment vam acabar les flors i al final, com que ja haviem acabat la feina planejada, vam fer dibuix lliure. 
L'última sessió del gener (el dia 30), vam començar a fer els testos per les flors i acabar les estrelles del final a l'escenari. 
La següent sessió ja va ser el 20 de febrer i va ser molt productiva, ja que els avis tenien ganes després de tants dies de veure'ns i treballar. Vam poder pintar els testos per les flors i fer la part superior del martell. 

Volem agraïr la paciència i la dedicació de tots els que ens han ajudat. Sense ells hauriem tingut molta feina i no l'haguéssim pogut fer tant bé. 
Gràcies i a reveure!!!
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario