jueves, 15 de marzo de 2018

P4 del Sagrat Cor de Vic (cançó i dança) 23 de gener i 20 de febrer


Alguns alumnes vam reunir-nos a l’escola Sagrat Cor de Vic, el 23 de gener de 2018, amb la intensió de que els infants comencessin a familiaritzar-se i que tinguessin ja el primer contacte amb el ball i cançó del projecte que estem portant a terme.

Vam sortir amb molt bones sensacions, el ball gairebé el van aprendre el mateix dia i els professors ens ajudaran amb la distribució dels infants durant el ball i la cançó (els dividirem en dos grups).

La cançó no es va posar en pràctica a l’escenari, ja que no vam tenir suficient temps i vam dedicar més amb el ball ja que és més complicat. Tots els infants s’ho van passar molt bé i ja ens van dir que tornéssim tant aviat com puguem.

Seguidament el dia 20 de febrer, vam tornar a l’escola a seguir practicant la cançó i la dansa que tenim preparada per l’obra que realitzarem el dia 10 de maig.
Els infants ja sabien quins feien la cançó i quins fan ball. Per tant vam poder observar una bona organització per part del professorat tal com ens van prometre l'anterior sessió.

Vam posar en pràctica novament la cançó i el ball, i podem dir que el ball ja el tenen aprés, i la cançó l’haurem d’anar treballant a poc a poc, ja que els i costa memoritzar-la.

Seguirem treballant per què aquests l’adquireixin. 




No hay comentarios:

Publicar un comentario